Безплатна доставка за поръчки над 100 лв! Опцията за НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ е възможна само при избор на страна на доставка България.

За нас

Greek Goddess

Вдъхновени от античните гръцки богини


Комбинирайки естествената красота на традиционния дизайн и атрактивно качество в сандали, Greek Goddess (GG), има за цел да извади наяве богинята, спяща у всяка от нас. Моделите ни са създадени да вдъхнат увереност и сила на съвременната жена, поставяйки я в обувките на почитани древни героини позволявайки тяхната грация да засияе чрез, вдъхвайки им увереност и самочувствие.

Линията сандали на Greek Goddess се състои от стилни, привличащи погледа ниски чехли и сандали, които отразяват великолепието на древногръцките дизайни. Те са създадени с любов от семейно управлявана гръцка компания, чийто ангажимент за високи постижения и вековният опит е очевиден във всеки чифт. Традицията за производство на автентични гръцки сандали датира от началото на 20-ти век, и може би това, което прави дизайните толкова специални, е това, че оттогава техниките на производство почти не са се променили. Основната разлика е в подобреното качество и надеждността на материалите.

Modern Goddess

Вдъхновени от модерните богини

Изборът Ви на обувки говори много за Вас. Колекцията Modern Goddess отговаря на това вътрешно усещане за стил, самочувствие и вкус към обувки, които комбинират практичност и класа. Вроденото Ви чувство за стил неотменно Ви притегля към обувката, която освен, че е шик и модерна, така и носи 100% комфорт. Намирането на чифт, който съчетава и балансира всички тези елементи наистина е присъщо за богините.

Обувките от колекцията Modern Goddess не са просто привличащи погледа аксесоари. Всеки чифт е внимателно изработен от естествена кожа и материали от най-високо качество без никакъв компромис в дизайна и комфорта. Това е детайлът, който превръща обувките от тази колекция в незаменим и привлекателен завършек на всеки стил. Комбинирайки напредничави дизайни с лек поглед към историята, Modern Goddess проектира обувките си така, че да ги носиш с удоволствие при всеки повод и всеки ден от седмицата.

Комфорт. Високо качество. Ръчна изработка.


Чрез вдъхновяващата красота на обувките, комплексността на конструкциите и дълготрайността на традиционния дизайн, надделява модерният лукс. Ясно личи дори и в миризмата на кожата - онзи издаен, опияняващ аромат, който напомня, че носите на крака си нещо уникално и от високо качество.

Кой стои зад Goddess Shoes

Марката е създадена от Полина - жена, майка, грижовен партньор и неуморен предприемач - за други жени, които водят динамичен живот и всеки ден трябва да поемат много различни роли. Марката е вдъхновена от съвременните богини: уверени жени, които не се страхуват да останат свързани с женствеността си, без да жертват своята независимост. „Винаги съм казвала колко важно е за жените да чувстват постоянно, че развиват своя безграничен потенциал. Когато родих малкото си момиченце, започнах да чувствам, че съм длъжна да променям света в тази посока и не толкова разади мен самата, отколкото за да може и тя да стане такава непримирима достойна жена. Надявам се да имам малък принос за това чрез проектите си. За мен Greek Goddess не е просто мода или обувки. Става въпрос за жените, които ходят с увереност, демонстрирайки правото си да изразяват свободно себе си чрез работа, творчество, облекло и тн, каквато и роля в живота да са избрали за себе си.„

Накратко, Goddess Shoes e перфектната марка за съвременната жена, която цени комфортната и спиращата дъха стилна обувка. Какъвто и да е Вашият стил – бохем, пътешественик, майка, кариерист или интригуваща комбинация от тях - Вие ще намерите чифтът, който задоволява нуждите и желанието ви за модерна обувка. Нека Богинята във Вас засияе.


About

Facebook